Narenciye Temalı Dijital Oyun Yarışması

Teknolojiyle Sanat Buluşuyor

12.01.2024 66

Günümüzde dijital oyunlar, gençler arasında popüler bir eğlence ve öğrenme aracı olarak önemli bir rol oynamaktadır. Bu bağlamda, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Narenciye Temalı Dijital Oyun Yarışması, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirmelerine, teknik becerilerini artırmalarına ve eğitimlerini daha ilgi çekici hale getirmelerine olanak tanımayı amaçlayan bir yarışma düzenlemiştir.

Bu amaçla, “Narenciye Şehri Mersin” kapsamında lise öğrencilerinin, istedikleri kodlama araçlarını kullanarak, “Narenciye” temasına uygun olarak programlayacakları ve sadece cep telefonu üzerinde çalışabilecek oyun yapmaları istenmektedir.

Yarışma için merak edilen bütün detayları “ YARIŞMA ŞARTNAMESİ ” nde bulabilirsiniz.

Yarışmaya "BAĞLANTI" da ki formu doldurarak başvurabilirsiniz.

12-01-2024